Wervelkolomklachten

(Nek en rugklachten)

In Nederland ervaren velen wervelkolomklachten, een veelvoorkomend probleem dat de mobiliteit en levenskwaliteit van individuen kan beïnvloeden. Deze klachten variëren van acute blessures tot chronische aandoeningen en treffen zowel jonge actievelingen als ouderen.

Hoe kunnen wervelkolomklachten ontstaan?

Wervelkolomklachten kunnen ontstaan door diverse factoren, zoals slechte houding, overbelasting, traumatisch letsel, of onderliggende medische aandoeningen. Een veelvoorkomende oorzaak is bijvoorbeeld het aannemen van een verkeerde houding tijdens werkzaamheden of langdurig zitten. Het is cruciaal om de specifieke oorzaak te achterhalen voor een effectieve behandeling.

Hoe kan je wervelkolomklachten herkennen?

Het tijdig herkennen van wervelkolomklachten is essentieel voor een effectieve behandeling. Symptomen variëren, maar kunnen onder andere bestaan uit pijn, stijfheid, verminderde bewegingsvrijheid, en soms uitstraling naar andere delen van het lichaam.

Bij het ervaren van deze signalen is professioneel advies raadzaam om verdere complicaties te voorkomen.

wervelkolom klachten Fysio Breda Oost

Hoe kan fysiotherapie bijdragen aan de behandeling van wervelkolomklachten?

Fysiotherapie speelt een cruciale rol bij het verminderen of verhelpen van wervelkolomklachten. Een gespecialiseerde fysiotherapeut kan een persoonlijk behandelplan opstellen, gericht op het verbeteren van de houding, het versterken van de spieren rondom de wervelkolom, en het aanleren van technieken om klachten te voorkomen. Met specifieke oefeningen, mobilisatie en therapieën kan de fysiotherapeut een op maat gemaakt herstelprogramma bieden.

Waarom Fysiotherapie Breda Oost bij wervelkolomklachten?

Bij Fysiotherapie Breda Oost ben je in deskundige handen voor wervelkolomklachten. Onze gecertificeerde therapeuten hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van diverse aandoeningen aan de wervelkolom. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in manuele therapie, wat goed werkt bij het verhelpen van wervelkolomklachten. Wij streven ernaar om individuele behoeften te adresseren en een gericht behandeltraject aan te bieden, waarbij we je begeleiden naar een gezonde houding en een verbeterde levenskwaliteit. Kies voor een praktijk waar expertise en persoonlijke zorg hand in hand gaan.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost