Reducept

Een virtuele benadering van chronische pijn

Voor zij die chronische pijn ervaren en op zoek zijn naar een effectieve, niet-medicamenteuze aanpak, is Reducept een revolutionaire methode. Het doel is niet alleen het verlichten van symptomen maar ook het hertrainen en verbeteren van de perceptie van pijn in de hersenen. Geschikt voor een breed scala aan pijnklachten, waaronder neuropathie, fibromyalgie en andere langdurige pijnklachten.

VR-technologie

Reducept maakt gebruik van geavanceerde VR-technologie om gebruikers inzicht te bieden in de complexe processen van pijnverwerking in hun hersenen. Met educatieve en interactieve modules kunnen gebruikers leren hun pijn beter te begrijpen en te beheren.

Voor wie is Reducept?

Reducept biedt een waardevolle aanvulling op het behandelingsplan voor mensen met chronische pijn door niet alleen symptomatische verlichting te bieden, maar ook te focussen op het hertrainen van de hersenen voor een effectievere pijnverwerking.

Reducept heeft zich bewezen als een effectieve benadering voor verschillende vormen van chronische pijn, zoals neuropathische pijn bij mensen met beschadigde zenuwen die zich uiten als brandende, tintelende, of schietende sensaties.

Daarnaast biedt het een aanvullende benadering voor de perceptie van pijn bij fibromyalgie, een aandoening gekenmerkt door wijdverbreide spier- en weefselpijn.

Ook ondersteunt het individuen met langdurige rugpijn, ongeacht de oorzaak, en is het waardevol voor mensen met gewrichtsslijtage, wat kan leiden tot pijn en stijfheid.

Reducept Fysio Breda Oost

Reducept bij Fysiotherapie Breda Oost

Bij ons wordt elke afspraak zorgvuldig benut. Gedurende een 30 minuten durende afspraak, na een grondig vraaggesprek en lichamelijk onderzoek, stellen we samen met de cliënt een behandelplan op. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de klacht en de hulpvraag. Onze benadering combineert traditionele fysiotherapie met innovatieve technologieën zoals Reducept, waardoor we streven naar een holistische aanpak voor het welzijn van onze cliënten. Ontdek de toekomst van pijnmanagement bij Fysiotherapie Breda Oost en meld je aan voor een kennismaking.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Maikel de Beer

Maikel de Beer

BIG:09910352604

Tess Driessen

Tess Driessen

BIG: 99925886204

Annelie Lemmens

Annelie Lemmens

BIG: 99925886204

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost