Schouder fysiotherapie

Onze toegewijde therapeuten hebben uitgebreide expertise in schouderfysiotherapie en blijven zich voortdurend bijscholen om u te voorzien van de nieuwste inzichten en behandelmethoden. Of u nu worstelt met impingementklachten, instabiliteit, pees- en slijmbeursaandoeningen of revalidatie na een schouderoperatie, wij bieden op maat gemaakte behandelingen om u te helpen herstellen en uw schouderfunctie te optimaliseren.

Voor wie is schouder fysiotherapie?

Schouderfysiotherapie is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met schouderklachten, variërend van impingementklachten (inklemmingsklachten), instabiliteitsklachten, klachten van pees- en slijmbeursaandoeningen binnen het schoudergebied, tot schouderklachten als gevolg van een verkeerde houding. Ook voor revalidatie na schouderoperaties, schouderluxaties en breuken bovenarm/schouder is schouderfysiotherapie van toegevoegde waarde.

Wat doet een schouder fysiotherapeut?

Onze schouderfysiotherapeuten richten zich op het in balans brengen van het schoudergewricht door middel van manuele therapie, actieve oefentherapie en preventieve adviezen.

Ze blijven voortdurend op de hoogte van recent wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste inzichten om u effectief te begeleiden in de revalidatie van uw schouder.

Of het nu gaat om het behandelen van impingementklachten, het versterken van stabiliteit, het herstellen van pees- en slijmbeursaandoeningen, het corrigeren van een verkeerde houding, of het begeleiden na operaties en breuken, wij bieden uitgebreide zorg.

Schoudertherapie Fysio Breda oost

Waarom schouder fysiotherapie bij Fysiotherapie Breda Oost?

Patiënten kiezen voor schoudertherapie bij Fysiotherapie Breda Oost vanwege onze ruime ervaring in het onderzoeken en behandelen van diverse schouderklachten. Onze gespecialiseerde therapeuten bieden niet alleen deskundige zorg, maar ook persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen. Bij Fysiotherapie Breda Oost streven we naar optimaal herstel van uw schouderfunctie en verminderen we pijnklachten. Neem vrijblijvend contact op voor advies en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Tess Driessen

Tess Driessen

BIG: 99925886204

Annelie Lemmens

Annelie Lemmens

BIG: 99925886204

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost