Medical Taping

Medical taping is een innovatieve benadering van herstel die bij Fysiotherapie Breda Oost wordt aangeboden. Onze gecertificeerde therapeuten hebben zich gespecialiseerd in deze techniek die flexibele ondersteuning biedt en het natuurlijke genezingsproces stimuleert.

Wat is medical taping?

Medical Taping is een behandelmethode waarbij elastische tape op het lichaam wordt aangebracht om diverse fysieke klachten te verminderen en het genezingsproces te stimuleren. Anders dan conventionele sporttape is medische tape flexibel en beweegt het mee met de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Deze methode, oorspronkelijk uit Japan, heeft wereldwijd erkenning gekregen bij fysiotherapeuten, sporttrainers en medische experts.

Voor wie is medical taping?

Deze aanpak is geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, variërend van sporters tot individuen met alledaagse ongemakken. Medical Taping is toepasbaar bij zowel volwassenen als kinderen en blijkt doeltreffend te zijn bij verschillende aandoeningen. Onze gecertificeerde therapeuten passen deze methode toe met expertise en zorg.

Medical taping Fysio Breda Oost

Bij welke klachten werkt medical taping?

Medical taping biedt ondersteuning bij diverse klachten, waaronder spierblessures, gewrichtsproblemen, houdingsproblemen en overbelasting. Het wordt ook ingezet ter ondersteuning van revalidatie na operaties of bij chronische aandoeningen. De tape, aangebracht door onze deskundige professionals, bevordert het herstelproces zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Waarom medical taping bij Fysiotherapie Breda Oost?

Bij Fysiotherapie Breda Oost ben je in goede handen voor Medical Taping. Onze therapeuten zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring met deze techniek. Wij streven ernaar beweging te bevorderen en herstel te optimaliseren, met aandacht voor jouw specifieke behoeften. Kies voor een praktijk waar deskundigheid en persoonlijke zorg samenkomen voor een effectief hersteltraject.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Tess Driessen

Tess Driessen

BIG: 99925886204

Annelie Lemmens

Annelie Lemmens

BIG: 99925886204

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost