Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het herstellen, verbeteren en behouden van de bewegingsfuncties van het menselijk lichaam. Deze vorm van therapie legt de nadruk op het bewegingsapparaat, bestaande uit spieren, botten, gewrichten en het zenuwstelsel.

Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het identificeren van bewegingsbeperkingen en het ontwikkelen van gepersonaliseerde behandelplannen om de mobiliteit en functionaliteit van individuen te bevorderen.

Voor wie is fysiotherapie?

Fysiotherapie is bedoeld voor een breed scala aan mensen, variërend van patiënten met acute blessures tot mensen met chronische aandoeningen. Sporters die herstellen van letsel, ouderen die hun mobiliteit willen behouden, en individuen met aandoeningen zoals artritis of neurologische problemen kunnen allemaal baat hebben bij fysiotherapie. De therapie is niet alleen gericht op het behandelen van klachten, maar ook op preventie en het verbeteren van de algehele levenskwaliteit.

Hoe kan fysiotherapie helpen?

Fysiotherapie maakt gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder oefeningen, mobilisatietechnieken en educatie over lichaamshouding en bewegingspatronen. Door middel van gerichte interventies werken fysiotherapeuten samen met patiënten om kracht op te bouwen, flexibiliteit te verbeteren en pijn te verminderen.

Het doel is om de patiënt in staat te stellen dagelijkse activiteiten uit te voeren en deel te nemen aan werk, sport en recreatie op een optimale manier.

Fysiotherapie Breda Oost

Bij welke klachten kan fysiotherapie helpen?

Fysiotherapie is effectief bij een verscheidenheid aan klachten, waaronder musculoskeletale problemen zoals rugpijn, nekpijn, gewrichtsblessures en spiergerelateerde aandoeningen. Het wordt ook ingezet bij revalidatie na orthopedische ingrepen, beroertes of trauma’s.

Daarnaast kan fysiotherapie helpen bij aandoeningen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD), neurologische aandoeningen en cardiopulmonale problemen. Door een holistische benadering draagt fysiotherapie bij aan het herstel en welzijn van individuen met uiteenlopende gezondheidsuitdagingen.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Tess Driessen

Tess Driessen

BIG: 99925886204

Annelie Lemmens

Annelie Lemmens

BIG: 99925886204

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost