Revalidatie na operatie

Onze toegewijde therapeuten, met uitgebreide cursussen in revalidatie, staan voor u klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel. Of u nu net thuis bent na de operatie of al wat verder gevorderd bent in uw revalidatie, wij bieden zorg op maat, met oog voor uw specifieke behoeften en doelen.

Focus op herstel

In de eerste weken na uw operatie kunt u rekenen op onze ondersteuning, waarbij wij de revalidatie aanpassen aan uw mobiliteit. Als u voldoende mobiel bent, nodigen we u uit in onze praktijk. Daar zetten we een specifiek oefenprogramma op, gericht op het herstel van kracht, stabiliteit, mobiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen in het geopereerde gewricht en de omliggende gewrichten.

Na een operatie is goede begeleiding cruciaal voor een optimaal herstel. Bij Fysiotherapie Breda Oost begrijpen wij dat elke revalidatie uniek is. Daarom bieden wij indien nodig thuisbezoeken aan, waarbij we uw huiselijke omgeving analyseren en eventuele aanpassingen voorstellen. Of het nu gaat om een verhoogd toilet, armsteunen in de douche of oefenen met traplopen, wij zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak.

Expertise in revalidatie na diverse operaties

Bij Fysiotherapie Breda Oost hebben we ruime ervaring in de revalidatie na verschillende operaties, waaronder schouderoperaties, elleboogoperaties, operaties na fracturen, rugoperaties, knieoperaties en heupoperaties. Onze expertise stelt ons in staat om u doeltreffend en op een verantwoorde wijze te begeleiden op uw reis naar volledig herstel.

Fysio Breda Oost

Waarom revalideren bij Fysiotherapie Breda Oost?

Kies voor Fysiotherapie Breda Oost omdat wij niet alleen bekend staan om onze deskundigheid in revalidatie na operatie, maar ook om onze persoonlijke benadering en aandacht voor uw specifieke situatie. Onze therapeuten zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring, wat resulteert in effectieve en gepersonaliseerde zorg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw revalidatie na operatie.

Testimonials

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Goede praktijk, vriendelijk en bekwaam"

Goede praktijk. Vriendelijk en bekwaam personeel. Mooie nieuwe praktijk. Ik ben heel goed geholpen met mijn klachten. Top!

- Iris Kawaler -

"Maikel heel hartelijk bedankt"

Al ruim 6 weken zaten mijn oren potdicht doordat de buis van Eustachius verstopt was. Stomen en neusspray hielpen niet. Bij Maikel de Beer twee behandelingen gehad en nu hoor ik gelukkig alles weer. Maikel heel hartelijk bedankt

- Marja Nuchelmans -

"Zeer tevreden geholpen door Maikel"

Zeer tevreden geholpen door Maikel, had chronische nek en schouder klachten. Na een aantal bezoekjes ben ik van mijn klachten af. Ik adviseer ieder ander deze praktijk aan. Vanuit Hoensbroek gereden en is zeker de moeite waard. Blije klant.

- Marjolein Van Schijndel -

Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Tess Driessen

Tess Driessen

BIG: 99925886204

Annelie Lemmens

Annelie Lemmens

BIG: 99925886204

Fysiotherapie Breda Oost

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Breda oost?

R

Wij pakken niet alleen de gevolgen van de klacht aan, maar juist ook de oorzaak

R

Wij combineren expertise met persoonlijke zorg

R

Moderne fysiotherapie praktijk met huiselijke sfeer

R

Wij behandelen effectief volgens de nieuwste inzichten en behandelmethoden

R

Samenwerken aan duurzaam herstel middels moderne en innovatieve technieken

R

Dinsdag & Woensdag tot 19:00 geopend

R

Maandag & Woensdag vanaf 07:00 geopend

R

U kunt snel bij ons terecht

R

Contracten met de meeste zorgverzekeraars

Fysio Breda Oost